Brajant: Očajan sam (foto)

Izvor: MVP.rs, 02.Nov.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant: Očajan sam (foto)

Košarkaš Lejkersa nije zadovoljan svojim učinkom na početku sezone.

Kobi Brajant (37) možda igra svoju poslednju sezonu u karijeri, uz to nije na nivou na kome želi da bude. Lejkersi su u prva tri meča zabeležili tri poraza, a Brajant je iz igre šutirao sa očajnih 31 odsto uspešnosti, od čega samo 20 odsto za tri poena.

"Jednostavno, ne mogu da pogodim. Kako trenutno igram nisam ni među 200 najboljih igrača Lige. Uzimam šuteve koji mi odgovaraju, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sa pozicija koje mi leže, ali lopta jednostavno neće u koš. Di'Anđelo Rasel me pronalazi na dobrim mestima, radi ono što smo se dogovorili. Na meni je da to iskoristim na pravi način", rekao je Brajant.

Ako je i bilo neke dileme, već sada je jasno da Lejkersima predstoji još jedna sezona u kojoj će biti na samom dnu NBA lige. Brajant će imati priliku da odluči da li da se povuče, da ostane u Lejkersima još koju sezonu i pomogne u razvoju mladih igrača ili da napusti tim i sa nekim drugim proba da osvoji još jednu titulu.

(foto: Kyle Terada / USA TODAY Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.