Brada uništio Ratnike sa 45 ubačenih poena, Kari doživeo veoma težak pad! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2015, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brada uništio Ratnike sa 45 ubačenih poena, Kari doživeo veoma težak pad! (VIDEO)

Hjuston je u četvrtom meču finalne serije Zapadne konferencije savladao Golden Stejt sa 128:115 (45:22, 24:37, 30:25, 29:31)

Posle poraza Hjustona od Golden Stejta u trećem meču finalne serije Džejms Harden se opasno iznervirao. Trener Raketa, Kevin Mekhejl mu je prišao i rekao da tu frustraciju istrese na Voriorsima u narednom meču. I on ga je poslušao! Ubacio je čak 45 poena (što je njegov rekord karijere u plej-ofu) i potpuno uništio goste za smanjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u seriji na 3:1. Rezultat - 128:115.

Prva četvrtina je bila presudna. Hjuston je tarpao koš protivnika i u prvoj deonici napravio čak 23 poena prednosti, postigao 45 poena, što je najviše u poređenju sa svim četvrtinama u ovoj sezoni, i tako sebi obezbedio mirniji završetak meča. Najefikasniji u redovima domaćih, ali i na čitavom meču bio je Džejms Harden.

"Ovo je bila njegova neverovatna utakmica", rekao je Kevin Mekhejl. Pored njega su se istakli i Smit sa 20 ubačenih poena, kao i Hauard sa 14.

Utakmicu je obeležio i ozbiljan pad najboljeg igrača ove sezone u NBA, Stefa Karija. On je u jednoj defanzivnoj akciji pokušao da izblokira protivničkog košarkaša "preleteo" preko njega i pao na teme. Na sreću, kasnije se vratio u igru i postigao do kraja meča 23 poena, jedan manje od Kleja Tompsona koji je bio najefikasniji u gostujućoj ekipi.



"Nije to baš toliko bilo strašno kako je izgledalo. Dobro ću se odmoriti pred sledeći meč. Biću spreman!", kaže Kari koji je pre povratka na teren morao da prođe preglede u kojima se proverava da li je igrač doživeo potres mozga.

NBA REZULTATI

Hjuston - Golden Stejt 128:115 (45:22, 24:37, 30:25, 29:31), u seriji - 1:3

/Harden 45 - Tompson 24/

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Harden ostavio Hjuston u životu

Izvor: B92, 26.Maj.2015

Hjuston Rokitsi savladali su Golden Stejt Voriorse 128:115 i na taj način produžili finalnu seriju Zapadne konferencije (3:1)...Posle tri uzastopna poraza, ekipa iz Teksasa uspela je da ostane u životu i zadrži kakvu-takvu nadu da može do istorijskog preokreta, pošto niko nikada nije nadoknadio...

Nastavak na B92...

Zastrašujući pad Stefa Karija

Izvor: B92, 26.Maj.2015

Najbolji košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari doživeo je kontuziju glave na četvrtoj utakmici finalne serije ’Zapada’, ali je uspeo da se vrati na teren...Tokom druge četvrtine duela sa Hjuston Rokitsima, Kari je zastrašujuće pao, pošto je praktično preleteo Trevora Arizu i udario leđima...

Nastavak na B92...

"Brada", gde si bio do sada?

Izvor: Mondo, 26.Maj.2015

Tek kada je Hjuston postao 117. ekipa koja je pala na 0:3, Harden je zakuvao čorbu i ubacio 45 poena. Težak pad i povreda Karija....Hjuston Rokesti 117. su tim u istoriji NBA lige koji je u igri do četiri pao na 0:3...Tek tada, kada je verovatno već kasno, "Brada" je uzeo stvari u svoje ruke...Ukoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.