Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2021, 20:10

Braćo i sestre sveta - Interov treći dres (VIDEO)

Milanski klub promovisao treću garnituru

Vole u Interu i kompaniji Najki da eksperimentišu sa dresovima, pa je tako i ove sezone.

Prva garnitura nema klasične pravolinijske crne i plave šare, druga ima zmiju na beloj podlozi, a treća će sigurno izazvati nove komentare među navijačima. Crne je boje, s fluoroscentnom žutom, plavom, crvenom i zelenom po sredini.

O čemu se radi, objašnjeno je na klupskom sajtu.

"Treća garnitura dresa za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezonu 2021/22. inspirisana je inkluzijom i ravnopravnošću koje karakterišu Interov DNK od njegovog osnivanja. Dijagonalne linije na grudima predstavljaju prihvatanje različitosti i prevazilaženje svakog oblika diskriminacije. Cilj je ujedinjenje navijača Nerazura iz celog sveta, a osnivački princip kluba je ispisan unutar dresa i glasi 'braća i sestre sveta'", navodi se između ostalog u saopštenju.

Ovaj dres je, inače, najmanje 95 odsto napravljen od recikliranih plastičnih flaša.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NOVI NAJKOV EKSPERIMENT: Inter predstavio vrlo zanimljivu treću garnituru dresova (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2021

Oprema predstavljena pod sloganom „braća i sestre sveta“. Fudbalski klub Inter predstavio je danas svoju treću garnituru dresova, koji su izazvali dosta pažnje, budući da se drastično razlikuju od svih prethodnih garnitura koje je ovaj milanski klub ikad nosio. Prva garnitura, plavo-crna sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.