Braća Kanavaro ponovo na okupu

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća Kanavaro ponovo na okupu

Mlađi od braće Kanavaro pridružiće se starijem u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Kako je povrdio njihov otac Paksvale, Fabio i Paolo Kanavaro će uskoro biti u istom klubu.

Naime, Paolo (36), koji trenutno brani boje Sasuola, odlučio je da napustio domovinu nakon 19 godina profesionalne karijere i pridruži se daleko poznatijem bratu Fabiju (44) u redovima Gvangžu Everngrande.

Fabio Kanavaro je trenutno šef struke u redovima Gvangžua, Paolo će se pridružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovom stručnom štabu, a postoji i mogućnost da odigra još jednu sezonu za ovaj kineski klub, pre nego što se povuče iz aktivnog igranja fudbala.

"To je izbor o kom je dobro razmislio. On će uskoro napuniti 37 godina i došlo je vreme da razmišlja o tome čime će se baviti kada prestane da igra fudbal. Napravio je sjajan izbor time što će se odmah pridružiti Fabiju", izjavio je njihov otac Paskvale Kanavaro.

Sve je potvrdio i njegov agent, te je samo pitanje vremena kada će se Paolo zaputiti ka Kini.

In China vindt in januari een heuse familiereünie plaats: Sassuolo-verdediger Paolo Cannavaro verlaat de club in januari en vertrekt naar het Guangzhou Evergrande van broer Fabio Cannavaro. pic.twitter.com/KiVxNrhPQP

— Wesley Victor Mak (@WesleyVictorM) 06. децембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.