Božović želi pobedu nad Vizurom

Izvor: B92, 06.Maj.2008, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović želi pobedu nad Vizurom



Košarkaši Hemofarma u sredu u devetom kolu Svislajon Superlige gostuju u Beogradu ekipi Vizure, protiv koje žele da potvrde ulogu favorita. Krilni centar Vrščana Milivoj Božović rekao je daje najteže dobiti unapred dobijene utakmice, ali je dodao da je njegov tim iskusniji i kvalitetniji. "Treba poštovati protivnika, ali ne treba biti lažno skroman. Svakako da smo kvalitetniji tim od Vizure i da smo po svim košarkaškim kriterijumima favoriti", rekao je Božović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Božović je rekao da raspored njegove ekipe u prvom delu Superlige bio dosta težak i da zato nemaju impresivniji bodovni saldo.

"Ovom utakmicom faktički ulazimo u seriju bitnih susreta jer nas posle sutrašnje utakmice očekuje derbi sa Zvezdom u Vršcu, a zatim i susret sa FMP", rekao je Božović.

Božović je rekao da je zonska odbrana Vizure dala dobre rezultate u domaćem prvenstvu, ali da takav način igre, protiv klubova koji igraju raznovrsnije, ne daje iste rezultate.

"Spremili smo se, dobro smo skautirali protivnika. Znamo im prednosti i mane. Ako otvorimo dobro ne bi trebali da imamo ikakvih problema. Ponavljam, ne treba biti preterano skroman", rekao je Božović.

Utakmica se igra od 18 sati u hali "Vizura" na Novom Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.