Božović uspešan u prvenstvu Rusije

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović uspešan u prvenstvu Rusije

Arsenal iz Tule zabeležio je drugu uzastopnu pobedu u prolećnom delu sezone i probio se na šestu poziciju, odmah iza grupe velikih klubova.

Miodrag Božović prošle godine je neslavno završio mandat u Crvenoj zvezdi, gubitkom prvog mesta u Superligi Srbije, na kome se njegov tim nalazio od avgusta, sve do tri kola pre kraja takmičenja i poraza od Voždovca "na krovu" (3:2).

Potom se vratio u Rusiju, preuzevši Arsenal iz Tule, koji je proletos kroz mečeve plej-auta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izborio opstanak u društvu najboljih.

Predvođena popularnim "Grofom", ta ekipa ove sezone beleži daleko bolje rezultate i ako Spartak iz Moskve osvoji Kup, mogla bi čak da se plasira u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Posle pobede nad Amkarom u Permu (0:2), Arsenal je šesti na tabeli Premijer lige, iza vodeće moskovske Lokomotive i kvarteta koji vodi "mrtvu trku" za dva mesta koja vode u Ligu šampiona (Krasnodar, Spartak, Zenit, CSKA).

Božović je sa svojim izabranicima, među kojima je i srpski "vezista" Goran Čaušić, ukupno u prvenstvu ostvario devet pobeda, četiri remija i devet poraza.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.