Božović: Grujić će biti ozbiljan igrač!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Grujić će biti ozbiljan igrač!

"Grof" je posle desete pobede u nizu govorio o igri Grujića, povredi Jovanovića i nonšalanciji u napadu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njegov tim nije lako savladao Rad (3:0), kao što govori rezultat.

"Bez obzira na rezultat, ne mislim da smo tako lako pobedili. Počeli smo dosta dobro, kontrolisali dešavanja, ali da Grujić da nije dao gol, bilo bi mnogo teže. Imali smo više prostora posle toga, ali smo propustili mnogo šansi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i bili nonšalantni u zavšnici", rekao je Božović posle utakmice.

Crnogorski trener pohvalio je partiju Marka Grujića, strelca fantastičnog gola na Banjici, igrača koji je postizao golove na poslednje tri utakmice.

"Grujić polako izrasta u veoma ozbiljnog fudbalera. Ne bi trebalo puno da ga hvalimo jer time činimo medveđu uslugu. On je stabilna ličnost i vuče ekipu, na putu je da bude odličan igrač", ocenio je Božović.

Prema njegovim rečima, povreda štopera Vukašina Jovanovića nije ozbiljne prirode i ne očekuje ga pauza

"Najvažnija su tri boda i okrećemo se narednim mečevima", zaključio je Božović.

Njegov kolega sa klupe Rada Milan Milanović čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

"U momentima kada smo pokušavali da budemo opasniji primili smo još jedan evrogol, kao protiv Metalca. U nastavku smo želeli da napadnemo, ali smo to bezuspešno radili. Na kraju smo nerazumno odigrali, za šta smo kažnjeni sa još dva pogotka", rekao je Milanović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.