Bozoljac eliminisan u prvom kolu turnira u Beču

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bozoljac eliminisan u prvom kolu turnira u Beču

Ilija Bozoljac završio je učešće već u prvom kolu ATP turnira u Beču pošto je na startu izgubio od Holanđanina Robina Hasea sa 2:1 u setovima – 5:7, 6:2, 6:2.

Bozoljac, koji u glavni žreb turnira dospeo kroz kvalifikacije, dobro je počeo meč, dobio prvi set i najavio moguće iznenađenje.
Međutim, u nastavku je posustao i zasluženo je poražen od mnogo bolje rangiranog protivnika, 63. na ATP listi, u njihovom prvom međusobnom okršaju.
Turnir u glavnom gradu Austrije igra se za nagradni fond od 571.755 evra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bašić u drugom kolu ATP turnira u Beču

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2013, 11:49

BEČ - Bosanskohercegovački teniser Mirza Bašić plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Beču, koji se igra za nagradni fond od 501.355 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.