Božinov probio led, Partizan pobedio Rudar

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov "probio led", Partizan pobedio Rudar

Fudbaleri Partizana trijumfalno su započeli drugi deo priprema u Sloveniji. Crno-beli su savladali minimalnim rezultatom 1:0 Rudar iz Velenja.

Strelac jedinog pogotka bio je bugarski internacionalac Valeri Božinov, kome je ovo bio prvi pogodak u dresu srpskog kluba. On je bio precizan sa bele tačke u 27. minutu utakmice.

Trener crno-belih je izveo kombinovani sastav, a samo je Branko Ilić odigrao svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 90 minuta.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, N. Petrović, B. Ilić, Ostojić, Jevtović, Brašanac, Trujić, Babović, Ninković, Božinov.

Od 59. minuta su igrali: Kljajić, Bandalovski, Bogosavac, I. Petrović, Ćirković, Lukić, Marinković, S. Ilić, Grbić, Kojić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVENAC: Evo kako je Božinov postigao prvi gol u dresu Partizana (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2015

Fudbaleri Partizana savladali su Rudar iz Velenja sa minimalnih 1:0 u prvom kontrolnom meču na Pohoriju. Strelac gola u 27. minutu sa “bele tačke” bio je Valeri Božinov. Evo kako je Bugarin postigao prvi gol u crno-belom dresu.. . (Izvor: YouTube/SOS kanal). The post PRVENAC: Evo kako je Božinov...

Nastavak na HotSport.rs...

VESTI SA POHORJA: Partizan promenio poslednjeg rivala

Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2015, 17:35

Partizan je juče odigrao prvi kontrolni meč na Pohorju, strelac jedinog gola bio je Božinov, a promenjen je rival poslednjeg meča.. . Poslednji meč pred povratak crno-belih 8. jula trebalo je da se odigra protiv Amkara iz Perma, ali su Rusi zamolili da se meč pomeri za jedan dan, To stručnom štabu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.