Božinov i Partizan - KRAJ!

Izvor: Mondo, 17.Feb.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov i Partizan - KRAJ!

Saradnja Valerija Božinova i Partizana okončana je u petak. Napadač oprostio sve dugove... Miroslav Bogosavac uzeo papire i više nije član crno-belih.

Foto: MN Press

Valeri Božinov više nije fudbaler Partizana!

Budućnost bugarskog napadača u klubu iz Humske dugo je bila neizvesna, iako je vrlo brzo od početka priprema postalo jasno da stručni štab "parnog valjka" ne računa na njega, s obzriom na to nije putovao na drugi deo zimskih priprema, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje je Partizan odradio na Kipru.

Božinov je trenirao u Sloveniji sa ekipom, ali je naredne dve nedelje proveo u individulanom radu u Beogradu.

Uprkos tome što je često u javnosti spominjao da će se priključiti saigračima na "Rajskom ostrvu", uprava i stručni štab ostali su pri stavu da je za napadača i klub najbolja opcija raskid saradnje.

Do sporazumnog raskida ugovora došlo je u petak, poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji i Božinov je od danas slobodan igrač, a Partizan rasterećen prilično velike plate za Bugarina. Božinov je u Partizanu imao godišnja primanja od 240.000 evra, a crno-belima je oprostio sva dugovanja.

U Partizan je stigao juna 2015. godine, odigrao je 51 utakmicu i postigao 23 gola.

Partizan je u jednom danu ostao bez dvojice igrača. Ni Miroslav Bogosavac više nije član "parnog valjka". Levi bek je uzeo papire i u toku dana bi trebalo da potpiše ugovor sa Čukaričkim.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.