Božinov: Božoviću, sad pričaj o penalima!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov: Božoviću, sad pričaj o penalima!

- Jednostavno, šta da kažem, eno neka Grof priča - rekao je Božinov.

Bugarski internacionalac nije zaboravio prozivku Zvezdinog trenera, koji je pre utakmice rekao za Božinova da čovek koji je do juče slušao Brenu i Cecu ne treba da priča o drbiju i penalima.

- Stoprocentno znam da je bio penal, takođe je i Neca Mihajlović dao regularan gol. Sudija nije uradio šta treba. Utakmica je bila super. Igrali smo dobro i mi i Zvezda, ali ne možeš tako da izgubiš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evo sad pitam Grofa da li je bio penal i da li je bio regularan gol. Evo ga sada, pa neka priča o sudijama. On je čovek koji ima veliko iskustvo i zna šta priča i šta treba dakaže - ogorčen je bio Božinov na Zvezdinog trenera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.