Boutrajt isprovocirao Barane – navijač utrčao na teren da udari Amerikanca VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boutrajt isprovocirao Barane – navijač utrčao na teren da udari Amerikanca VIDEO

Nesvakidašnja scena dogodila se u završnici meča ABA lige između Mornara i Cedevita Olimpije u Baru.

Domaći su imali skoro dvocifrenu prednost pred poslednji napad i želeli su samo da istekne vreme, međutim, Rajan Boutrajt je ukrao loptu Džejkobu Pulenu, a potom i zakucao što je isprovociralo navijače u Baru.

Jedan od njih je utrčao na teren i plastičnim predmetom, čini se, zakačio po glavi Amerikanca, koji je potom želeo da mu uzvrati i fizički se obračuna s njim.

Strasti su se ubrzo smirile, a Boutrajt je zaradio tehničku grešku.

U priloženom video-prilogu pogledajte nesvakidašnju scenu iz Bara:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svašta smo viđali u ABA ligi, ali ovo... (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 12:17

Čeka se reakcija disciplinskih organa...Preneli smo juče, Mornar je na svom terenu naneo prvi poraz Cedevita Olimpiji od početka sezone u ABA ligi. Meč je završen rezultatom 77:70 u korist Barana, koji bi posle svega mogli da budu oštro kažnjeni...Razlog je nezapamćeni incident u finišu utakmice,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.