Boston se vraća, Brada promašio 3:0

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston se vraća, "Brada" promašio 3:0

Odsustvo Ronda bilo preveliki hendikep za Čikago, Oklahoma smanjila na 2:1 uz novi "tripl-dabl" Vestbruka, Klipersi vratili prednost domaćeg terena.

Eliminacija prvog nosioca Istočne konferencije, ekipe Boston Seltiksa, od subote ujutru je dosta neizvesnija nego pre. "Kelti" su u trećem meču kao gosti pobedili Čikago Bulse 87:104 i smanjili na 1:2 u četvrtfinalnoj seriji Istoka.

Čikago je posle dva trijumfa u Bostonu imao šansu da dovede favorita do ruba provalije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je povreda startnog plejmejkera Ražona Ronda (lom palca desne ruke) za njih bila ozbiljan hendikep u najgorem mogućem trenutku.

Gosti su u drugoj četvrtini imali 20 poena prednosti (17:37), Bulsi su početkom treće deonice prišli na 43:44, međutim, ubrzo se pokazalo da su kvalitet i inspiracija na ovom meču bili jasno na strani Ajzeje Tomasa i drugova. "Plej" Bostona priključio se ekipi nakon dva dana provedena sa porodicom na severozapadu SAD, gde mu je prošlog vikenda poginula mlađa sestra u saobraćajnoj nesreći.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Boston se vraća, "Brada" promašio 3:0 (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017

Odsustvo Ronda bilo preveliki hendikep za Čikago, Oklahoma smanjila na 2:1 uz novi "tripl-dabl" Vestbruka, Klipersi vratili prednost domaćeg terena. Povreda Grifina...Eliminacija prvog nosioca Istočne konferencije, ekipe Boston Seltiksa, od subote ujutru je dosta neizvesnija nego pre. "Kelti" su u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.