Bosna bez Nurkića na Evrobasketu

Izvor: MVP.rs, 20.Maj.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosna bez Nurkića na Evrobasketu

Mladi košarkaš će zbog operacije kolena pauzirati tri do četiri meseca.

Košarkaš Denver Nagetsa i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, zbog operacije kolena u narednom periodu neće moći da se bavi košarkom. Mladi košarkaš će u Los Anđelesu u toku dana obaviti operaciju kolena, a procenjuje se da će ako operacija prođe uspešno, oporavak trajati oko četiri meseca.

Povreda Nurkića je veliki udarac za reprezentaciju Bosne i Hercegovine >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i njihovog trenera Duška Ivanovića. Pitanje je da li će ekipi moći da pomogne i Mirza Teletović, što znači da će BiH na Evrobasketu u Francuskoj biti poprilično oslabljeni.

U okviru grupe A, Bosna i Hercegovina će se takmičiti protiv Poljske, Izraela, Finske, Rusije i domaćina, selekcije Francuske.

(foto: FIBA Europe)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.