Izvor: Blic, 11.Dec.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković blizu La Korunje

Bošković blizu La Korunje

BEOGRAD - Branko Bošković našao se na listi želja Deportiva - prenele su juče pojedine španske novine. Tamošnji mediji navode da su čelnici kluba iz La Korunje pomno pratili rad našeg reprezentativca i da su najavili pregovore sa ljudima iz Crvene zvezde. Poznato je da Boškoviću ugovor sa našim najtrofejnijim klubom ističe u junu 2004. godine, međutim sve je izvesnije da će on 'Marakanu' napustiti znatno ranije.

- Iskreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne verujem da ću nekuda otići ove zime. Bar tako nagoveštava izjava predsednika Dragana Džajića u medijima minulih dana. Videćemo - zagonetan je Bošković. Ugovori sa Crvenom zvezdom na leto ističu kapitenu Nenadu Lalatoviću, njegovom zameniku Ivanu Gvozdenoviću i golgeteru Mihailu Pjanoviću. Kako nezvanično saznajemo, prva dvojica su već kaparisana, odnosno da se samo čeka početak zimskog prelaznog roka (16. decembar) kada će potpisati novi ugovor, dok je situacija kod Pjanovića još neizvesna.

Fudbaleri Crvene zvezde, inače, će na okupu biti do 22. decembra, a zatim će se razbežati na razne strane. Zimski odmor trajaće im do četvrtog januara, kada će trener Zoran Filipović izvršiti prvu prozivku u godini.

Plan priprema za prolećnu sezonu još nije poznat, ali nazire se da će crveno-beli prvih 12 dana raditi u Ulcinju, a potom obaviti tronedeljne pripreme u Španiji ili Portugaliji. Igrači koji nisu imali zapaženu minutažu na utakmicama u jesenjoj sezoni, danas će biti akteri prijateljskog meča sa Krivajom u istoimenom mestu. G. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.