Bošković: Ne treba očekivati nerealno u Danskoj

Izvor: RTS, 20.Nov.2009, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Ne treba očekivati nerealno u Danskoj

Trener rukometaša Partizana Saša Bošković izjavio je da "ne treba očekivati nerealno", u revanš meču Kupa EHF-a sa danskim Gog Svendborgom, ali da će njegova ekipa učiniti sve da napravi povoljan rezultat.

Partizan je u prvoj utakmici 3. kola Kupa EHF-a u Beogradu pobedio Gog Svenborg sa 28:24, a revanš meč igraće se u nedelju u 15 sati.

"Mi ćemo dati sve od sebe u Danskoj. U prvoj utakmici smo uspeli da ih iznenadimo i tako ćemo igrati i u revanšu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne znam da li će to biti dovoljno za dobar rezultat", rekao je Bošković agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, igrači Gog Svendborga su veoma iskusni i kvalitetni.

"Mislim da su nas u prvom meču potcenili, ali pobednika je odlučila i naša velika želja i borbenost. Zaista ćemo se truditi od prvog do poslednjeg minuta", rekao je Bošković. On je istakao da neki od protivničkih igrača "imaju više odigranih utakmica" nego njegovi mladi igrači treninga. 

"Važno je da se mi njih ne plašimo. Ipak, ne treba očekivati nerealno, jer je naših četiri gola malo za takvog protivnika. Možda da smo napravili veću razliku... U svakom slučaju ne predajemo se", zaključio je Bošković.

Rukometaši Partizana sutra polaze na put u Dansku, a vraćaju se u ponedeljak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.