Boško Đurovski: Uloga trenera u večitom derbiju je najbitnija

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Đurovski: Uloga trenera u večitom derbiju je najbitnija

Urezao se duboko u istoriju Crvene zvezde Boško Đurovski, kao kapiten i šef struke. Potonje, ispostavilo se, kao poslednji svedok klupske uspešnosti s proleća i leta gospodnjeg (pre)daleke 2007…
I, tad je u 25 dana triput s klupe dobio Partizan! I, kad se tome pridoda pozitivan skor iz igračkog doba, nameće se da je jedan od pozvanijih da kaže kako se pobeđuje i, ove sezone, glavni konkurent za ovdašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šampionsku počast.
Zvezda je u naletu. Floskula je, ali i istina da trenutna forma nikad nije uticala na ishod meča. I, što iskusih nebrojano puta, motivacija je faktor broj jedan! To već nameštaju treneri, otud je u ovom meču njihova uloga i najbitnija – u dahu objašnjava makedonski selektor.
Vi ste onda, shodno stopostotnom učinku u večitim derbijima, doktorirali na psihološkoj pripremi igrača?
Ne bih o tome, zbilja. Pitajte Milijaša, igrao je tad kod mene… Umeo sam, istina, momcima da ispričam neke stvari iz bogatog iskustva, probudim želju, isprovociram adrenalin da, slengom mladih rečeno, napaljeni uđu u meč.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.