Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2020, 09:33

Bosanska patka ili realnost: Zvezdini skauti gledali Brandaa! (VIDEO)

Bosanci najavljuju transfer ofanzivca Veleža na Marakanu

Titula je u džepu, Crvena zvezda će tokom avgusta pojuriti i trofej kupa, te pokušati da sjajnu godinu kruniše duplom krunom. Međutim, nema sumnje da odgovorni sa Marakane neće imati mnogo vremena za slavlje, i da već moraju da razmišljaju o letnjem prelaznom roku kako bi olakšali posao Dejanu Stankoviću u letošnjim kvalifikacijama.

Crveno-beli imaju u planu da dovedu napadača, krilnog vezistu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadnjeg veznog i štopera. Isplivala su već neka imena, kao opcija za poziciju krila pominje se Srđan Spridonović iz poljskog Pogona... Međutim, mediji iz Bosne i Hercegovine izveštavaju da je srpski šampion vrlo zainteresovan za ofanzivca Veleža iz Mostara, Brazilca Brandaa.

Portal sportsport.ba piše da su skauti Crvene zvezde već nekoliko puta gledali igre momka rođenog 1995. godine, koji je ove sezone na 22 meča postigao 10 golova.

Ubirtan Brandao De Souza, kako je puno ime potencijalne Zvezdine mete, je dugo prisutan u bosanskom fudbalu. Velež mu je prvi evropski klub, za koji je ukupno postigao 41 gol.

Brandao se najbolje snalazi na poziciji levog krila, mada je u pojedinim mečevima igrao i centralnog napadača.

„Skauti beogradskog velikana u nekoliko su navrata pratili Brandaa u utakmicama Veleža.Interes za njega od strane Zvezde postoji i vrlo lako bi se moglo desiti da on obuče crveno-bijeli dres od naredne sezone“, piše portal sportsport.ba.

Na Marakani se nisu izjašnjvali oko interesovanja za Branda. Politika kluba je, da bar javno, ne govore o potencijalnim metama. Moguće je da je u pitanju patka ili klasično podizanje cene, pošto je Brandao ušao u poslednju godinu ugovora sa Veležom, pa mostarski klub ima poslednju šansu da zaradi na njemu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.