Bosanac razočaran, napušta Premijer ligu!?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanac razočaran, napušta Premijer ligu!?

"Trešnjice" ostaju bez golmana.

Asmir Begović je u proteklim godinama važio za jednog od ponajboljih golmana Premijer lige.

Reprezentativac BiH je igrao odlično u Stouku, 2015. godine prelazi u Čelsi da bi samo dve godine kasnije zadužio opremu Bornmuta.

Međutim tokom ove godine iskusni tridesetdvogodišnji golman je tek treći izbor trenera "trešnjica" Edi Hauva. Odlični čuvar mreže nije navikao na ovakav tretman te je izjavio da traži novi klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Trudim se da pronađem najbolje rešenje za sve. Trudim se da ću uspeti u nekoliko narednih dana, koliko je ostalo do kraja prelaznog roka, naći novi klub za mene gde ću igrati. Osećam se odlično", izjavio je Begović za engleske medije.

Asmir će imati kratak rok, ali i manjak opcija za promenu sredine. Rok za engleske klubove je zatvoren, ali i dalje kao izbor ostaju Serija A, Primera i Liga 1 gde se "letnja pijaca" zatvara prvog septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.