Boš: Rojsovo odsustvo me ne dotiče

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boš: Rojsovo odsustvo me ne dotiče

Trener Bajera iz Leverkuzena Peter Boš kaže da će njegovom timu znatno pomoći to što u timu Borusije Dortmund neće biti Marka Rojsa.

Boš je 2017. šest meseci bio na kormilu "milionera" i sada ima priliku da im podmetne klip pod točkove u borbi za titulu.

Bajern iz Minhena se pobedom nad Hertom bodovno izjednačio sa Dortmundom, ali "milioneri" imaju meč sa Leverkuzenom u rukama.

Činjenica da za domaći tim neće igrati Rojs svakako će obradovati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Boša i igrače Bajera.

"Dortmund je igrao dobro ove sezone, ali posednjih nekoliko nedelja im ne ide. Znam koliko im je važan markO Rojs. Kada sam ja bio tamo, on je bio povređen. Veliki je udarac za njih što i sada neće moći da igra. Bio bih srećan da ga vidim na terenu jer sam oduvek voleo da gledam kako igra. Bez obzira, sa Rojsom ili bez njega u njihovom timu, mi smo se spremili za utakmicu", rekao je Peter Boš.

Bivši trener Ajaksa je kratko boravio na klupi Dortmunda.

"Bio je to kratak boravak, ali mi je bilo dobro. Drago mi je da ću opet biti na tom stadionu i videti taj čuveni "Žuti zid", izjavio je trener "farmaceuta".

Utakmica između Borusije i Bajera na "Signal Iduna parku" počinje u 18 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.