Borusija se bori za opstanak, ali Klop nikad neće dobiti otkaz u Dortmundu

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija se bori za opstanak, ali Klop nikad neće dobiti otkaz u Dortmundu

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Joakim Vacke rekao je da trener Jirgen Klop ima maksimalno poverenje uprave kluba, iako se ekipa nalazi na 17. mestu Bundselige.

Dortmund je jesenji deo nemačkog prvenstva završio na pretposlednjem mestu na tabeli, sa samo 15 bodova, koliko ima i poslednji Frajburg.

"Nikada nećemo smeniti Klopa. On je mnogo pomogao klubu i ne verujem da ćemo ikada imati sukob sa njim", rekao je Vacke za "Bild" i tako stavio tačku na spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o odlasku harizmatičnog stručnjaka.

Klop je preuzeo Dortmund 2008. godine i sa "milionerima" osvojio pet trofeja - dve titule Bundeslige, jedan Kup i dva nemačka Superkupa, dok je 2013. igrao finale Lige šampiona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vacke: Otkaz Klopu? Nikada

Izvor: B92, 08.Jan.2015, 01:00

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Joakim Vacke rekao je da trener Jirgen Klop ima maksimalno poverenje uprave kluba, uprkos očajnim rezultatima BVB...Dortmund je jesenji deo nemačkog prvenstva završio na pretposlednjem mestu na tabeli, sa samo 15 bodova, koliko ima i poslednji Frajburg..."Nikada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.