Borusija prelomila: Stop za Bajern!

Izvor: Mondo, 16.Jan.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija prelomila: Stop za Bajern!

Klub iz Dortmunda rešio da više ne prodaje igrače velikom rivalu.

Foto: Guliver/Getty images/Alexander Scheuber

Borusija iz Dortmunda odlučila je da više ne dozvoli transfere najboljih fudbalera u redove najvećeg rivala, minhenskog Bajerna.

Nakon što su "milioneri" ranijih godina puštali zvezde tima Roberta Levandovskog, Matsa Humelsa i Marija Gecea u Minhen, čelnici kluba Hans Joakim Vacke i Mihael Cork sada su prelomili da u narednim godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće pojačavati protivnika u borbi za titulu u Bundesligi, prenosi "Bild".

Poslednji primer to i pokazuje: Kristijan Pulišić još letos nije hteo da produži ugovor u trenutku kada ga je hteo Bajern, ali je Borusija sačekala da se javi drugi klub i posle ponude Čelsija napravila dogovor vredan 64 miliona evra.

Bavarski gigant godinama je navikao da uzima najbolje fudbalere širom Nemačke i tako slabi rivale, ali je Borusija odlučila da stopira sve moguće odlaske iz Dortmunda u Minhen.

Upravo je Borusija posle 17 kola prva na tabeli Bundeslige sa šest bodova više od Bajerna.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.