Borovčanin najavio spektakl, Habib uskoro stiže u Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 15:45

Borovčanin najavio spektakl, Habib uskoro stiže u Srbiju!

Nedavno je odbranio titulu i završio karijeru bez poraza, uskoro bi mogao da poseti i našu zemlju.

Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin i Habib Nurmagomedov dogovorili su se da nepobedivi šampion uskoro poseti Srbiju.

"Veliki pozdrav za Srbiju, vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo, ja sam spreman da dođem u posetu", poručio je Nurmagomedov u video razgovoru sa predsednikom BSS.

Nurmagomedov je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << subotu uveče odbranio svetskog UFC šampiona pobedom u Abu Dabiju protiv Amerikanca Džastina Gaetjea, a odmah potom najavio kraj karijere.

Uskoro bi mogao da poseti i našu zemlju, bila bi to sjajna stvar za promociju borilačkih sportova koji imaju bogatu tradiciju u Srbiji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Habib Nurmagomedov stiže u Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin razgovarao je danas preko video poziva sa UFC šampionom Habibom Orlom Nurmagomedovom i tom prilikom dogovorio posjetu čuvenog borca Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.