Borovčanin: Više od boksa

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borovčanin: Više od boksa

Nenad Borovčanin izjavio je da je osećao ogroman pritisak nekoliko dana uoči meča za odbranu titule prvaka Evrope u kruzer kategoriji u WBO verziji.

"Za mene je taj meč bio više od boksa - moj grad, moja publika, preveliko interesovanje, najozbiljniji protivnik u karijeri", rekao je Borovčanin.

Srpski bokser pobedio je u Loznici Nemca Varola Vekiloglua, prvog na listi čekanja u WBO Evrope.

"U samom ringu je bilo pretoplo, što zbog pune hale, ali i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toplog vremena i loše ventilacije u hali. Zadovoljan sam pobedom, ali znam da mogu mnogo bolje", rekao je Borovčanin.

Prema njegovim rečima, sledeći meč bi trebalo da se održi tek krajem godine, ali ne sme da se opusti, već da nastavi da radi.

"To je jedini put za bilo koji uspeh, pa i uspeh u ringu. Zadovoljstvo je pobedjivati za Srbiju koju volis!" - zaključio je Nenad Borovčanin.

Bokser Srbije odbranio je titulu 4. maja, pred oko 3.500 ljudi u lozničkoj hali "Lagator" i tako zabeležio 30 pobedu, bez ijednog poraza.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč je bio više od boksa

Izvor: Beta, 06.Maj.2012

BEOGRAD, 6. maja 2012. (Beta) - Najbolji bokser Srbije Nenad Borovčanin izjavio je u nedelju da je osećao ogroman pritisak nekoliko dana uoči meča u kojem je drugi put odbranio titulu prvaka Evrope u kruzer katego.

Nastavak na Beta...

Meč je bio više od boksa

Izvor: NaDlanu.com, 06.Maj.2012

BEOGRAD, 6. maja 2012. (Beta) - Najbolji bokser Srbije Nenad Borovčanin izjavio je u nedelju da je osećao ogroman pritisak nekoliko dana uoči meča u kojem je drugi put odbranio titulu prvaka Evrope u kruzer kategoriji u WBO verziji... BEOGRAD, 6. maja 2012. (Beta) - Najbolji bokser Srbije Nenad...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.