Bornmut se spasao protiv fenjeraša u 93 – Luton do boda u 96

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 19:13

Bornmut se spasao protiv "fenjeraša" u 93' – Luton do boda u 96'

Dva uzbudljiva meča odigrana su u okviru 28. kola Premijer lige, na oba su golovi za egal dati duboko u nadoknadi vremena, dok u trećem nije bilo drame.

Vulverhempton je u tom meču upisao četvrtu pobedu u poslednjih šest utakmica (2:1) u subotu popodne protiv Fulama.

I na toj utakmici, kao i na mečevima Bornmut - Šefild Junajted (2:2) i Kristal Palas - Luton (1:1) jedan gol je "pao" uduboko u sudijskoj naoknadi.

Pogodak "Kotadžersa", ipak, nije im pomogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se spasu poraza, Vulfsi su do tada već obezbedili sigurnih 2:0 preko Alt-Nurija i Kernijevim autogolom, i nastavili nisku dobrih rezultata u poslednje vreme.

Daleko najviše uzbuđenaj viđeno je na "Vitaliti" stadionu u Bornmutu gde je domaći tim, nakon 0:2, uspeo da se spase poraza od poslednjeplasiranog Šefild Junajteda.

Stelci za goste bili su Hamer u 27. minutu i Robinson u 65.

Domaći tim je u međuvremenu uspeo da promaši penal preko Solankea (na 0:0), a istom igraču je poništen gol zbog igranja rukom, na 0:2 za Šefild.

Ipak, domaći nisu odustajali, sve karte su bacili na napad i do kraja uspeli da naplate bolju igru u poslednjih dvadesetak minuta meča.

Gol nade dao je Outara u 74. minutu, da bi Unal u 92. doneo poravnjanje i spas za Bornmut koji ostaje na 13. mestu.

U isto vreme, gol u nadoknadi viđen je i u Londonu, u duelu Kristal Palasa i Lutona, i to na strani gostiju, novajlije u ligi, koji su u 96. osvojili bod pogotkom Vudroa.

Luton je tako došao do izuzetno bitnog boda u borbi za opstanak koji će, kako stvari stoje, biti izuzetno teška misija za ovaj klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čekićari izbegli šok u Londonu: Ings u nadoknadi za bod protiv fenjeraša, Brajtonov minimalac protiv Notingema

Izvor: Sportal.rs, 10.Mar.2024, 18:12

Odigrane su još dve utakmice 28. kola Premijer lige, a do sva tri boda je došao Brajton pobedom protiv Notingema (1:0), dok je duel Vest Hema i Barnlija završen nerešenim rezultatom (2:2).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.