Bormio voli Inerhofera

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bormio voli Inerhofera

Italijanski skijaš Kristof Inerhofer pobednik je treće ovosezonske trke spusta, koja je u okviru Svetskog kupa vožena u Bormiju.

Inerhofer je trijumfovao ukupnim vremenom 2:01.64, što je bilo 75 stotih delova sekunde brže od drugoplasiranog Austrijanca Mihaela Valhofera, odnosno 97 stotinki od još jednog Austrijanca - Klausa Krela, kome je pripalo treće mesto.

Italijan je tako zabeležio drugu pobedu u karijeri, kada su takmičenja pod okriljem Svetskog kupa u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pitanju, a zanimljivo da je prvu ostvario u istoj disciplini, takođe u Bormiju, 2008. godine.

Ski svetski kup: Šild najbrža

Leteo 100 metara, povredio koleno (VIDEO)

Von bez premca

Naredna trka Svetskog kupa zakazana je na stazi Sljeme pored Zagreba, 5. januara, kada će se voziti slalom.

Bormio, spust:

1. Kristof Inerhofer (Italija) 2:01.64

2. Mihael Valhofer (Austrija) +0.75

3. Klaus Krel (Austrija) +0.97

4. Didije Kuše (Švajcarska) +1.37

5. Boudi Miler (SAD) +1.66

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.