Borković bez plasmana na trci u Austriji

Izvor: RTS, 14.Jul.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković bez plasmana na trci u Austriji

Srpski automobilista Dušan Borković, drugog trkačkog dana na stazi Red Bul Ring u Austriji, ostao je bez plasmana.
Borković je izbačen sa staze nesportskim potezom Francuza Pansijatisija u poslednjim sekundama trke kada je bio na petoj poziciji i nadomak novih bodova.

"Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta bih sve mogao da kažem. Hoću da mi se sve slegne i da onda vidim šta i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dalje, jer ovo je zaista više nedopustivo. Pojedini vozači se ponašaju krajnje neprofesionalno, kao da su došli sa ulice i na taj način ugrožavaju ne samo karijeru, več i živote drugih takmičara. Tako se ponašaju jer im je nažalost to dozvoljeno, znaju da neće biti kažnjeni i da aršini nisu za sve isti. Kada se vratim kući ozbiljno ću porazgovarati sa svojim timom o narednim koracima", rekao je Borković posle trke.
Ovakvim ishodom Borković je vikend završio sa prikupljenim 21 bodom, koje je osvojio na jučerašnjoj trci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.