Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 17:33

Borjanova poruka Jovičiću: Pokazao si šta znači kada kao lav boriš se

"Ostavio veliki trag i ispisao istoriju"

Branko Jovičić juče je odigrao poslednji meč u dresu Crvene zvezde, a karijeru će nastaviti u ruskom Uralu. Posle meča sa Spartakom (3:2), popularni Bakula se u suzama oprostio od saigrača i kluba.

I Crvena zvezda se potom njemu zahvalila na doprinosu, a dan kasnije je to učinio i golman Milan Borjan, neko ko je očigledno imao dobre odnose sa Jovičićem.

Borjan je to učinio preko Instagrama...
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Bakula moj, pokazao si šta znači kada kao Lav boriš se u svakoj utakmici, šta znači lojalnost i hrabrost koja je potrebna svima koji na dresu nose grb Crvene Zvezde! Želim ti još puno uspeha u novom klubu jer si u Crvenoj Zvezdi ostavio veliki trag i ispisao istoriju! Voli te brat!", stoji u Borjanovoj poruci.

Branko Jovičić već ima iskustvo igranja u ruskom fudbalu jer je od 2014. do 2017. godine nosio dres Amkara iz Perma.

Popularni Bakula bi u Rusiji trebalo da zarađuje preko 400.000 evra po sezoni, što je značajno više od onoga što je imao na Marakani (300.000 evra).

Bakula moj @bakula_3 pokazao si sta znaci kada kao Lav boris se u svakoj utakmici, sta znaci lojalnost i hrabrost koja je potrebna svima koji na dresu nose grb Crvene Zvezde! Zelim ti jos puno uspeha u novom klubu jer si u Crvenoj Zvezdi ostavio veliki trag i ispisao istoriju!!! ????????❤️????⚪️ Voli te brat!

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Aug 15, 2020 at 3:00am PDT

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.