Borjanov saigrač iz reprezentacije provocirao Šaćirija VIDEO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 21:51

Borjanov saigrač iz reprezentacije provocirao Šaćirija VIDEO

Čuvar mreže MLS tima Minesote Dvejn Sent Kler je pokušao da poremeti Džerdana Šaćirija pre izvođenja penala u meču Minesote i Čikaga.

Švajcarski reprezentativac je odgovorio pa su navijači pre samog izvođenja kaznenog udarca svedočili "verbalnom ratu" ove dvojice igrača.

Na kraju, u ratu nerava, kao pobednik je izašao Šaćiri savladavši kanadskog golmana i doneo poravnanje u tom trenutku (1:1), mada se posle meča njihov duel najviše prepričavao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sent Kler, koji je bio deo kanadske selekcije na Mundijalu u Kataru i čekao priliku pored Milana Borjana, u nekoliko navrata je, pre izvođenja penala, poručio Šaćiriju "da nema onu stvar".

Isprva ne toliko glasno, a nakon što mu je Švajcarac rodom iz Gnjilana gestikulirao "da previše priča", Sent Kler je glasnije odbrusio rivalu - uz iste reči.

Situacija između ove dvojice zabavila je i komentatora utakmice.

Čikago je na kraju pobedio 3:2.

Bio je ovo inače meč Liga Kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.