Borjan u Sivasporu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan u Sivasporu

Milan Borjan nastavlja karijeru u Sivasporu. Golman Rada, posle završetka Kupa konfederacija, popularnog „Gold kupa”, potpisaće četvorogodišnji ugovor sa turskim superligašem.

Saznao sam za tu mogućnost u Kanadi, gde sam na pripremama reprezentacije. Ništa još nisam potpisao, u slučaju da se saglasim, taj potez uslediće, najverovatnije, po okončanju Konkakaf kupa – potvrdio je Borjan da je blizu selidbe u Tursku.
Kanadu prva utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << očekuje 7. juna u Detroitu, protiv domaćina SAD. U grupi sa Kanađanima i Amerikancima su još Panama i Gvadalupe, teritorija pod patronatom Francuske. Iza Borjana je sjajna sezona u dresu Rada, zahvaljujući sjajnim partijama, stigao je do reprezentacije Kanade.
– Za sada imamo odličnu ponudu iz Turske, ali Borjan još nije stavio potpis. Sivaspor je kvalitetan klub, bivši učesnik Lige šampiona. Imam informacije da Turci odlično rade s golmanima, u toj sredini čuvar mreže imaće priliku da napreduje i napravi korak napred u karijeri. Sve će biti poznato sredinom juna. Posao je blizu realizacije, naš golman je spreman da ode na Bosfor i verujem da ćemo, na zadovoljstvo sve tri strane, realizovati posao – naglasio je Ranko Stojić, finansijer Rada.
„Građevinari” će u tom slučaju, u letnjem prelaznom roku, morati da angažuju i golmana. Sprema se veliki remont tima koji je ostvario sjajan uspeh – plasman u Evropu posle 22 godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radov Kanađanin se seli u Tursku

Izvor: S media, 04.Jun.2011

Milan Borjan nastavlja karijeru u Sivasporu. Golman Rada, posle završetka Kupa konfederacija, popularnog "Gold kupa", potpisaće četvorogodišnji ugovor sa turskim superligašem. ..Rad pronašao trenera..LE kvalifikacije: Zvezda, Voša i Rad - od Rome, Šalkea, pa do Zete i Fljamurtarija..Frka na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.