Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 12:07

Borjan dobio produženi odmor

Iskusni čuvar mreže stiže u Austriju 28. juna

Fudbaleri Crvene zvezde, posle skoro mesec dana odmora, sutra počinju pripreme za novu sezonu. Istina, prvi radni dan u Ljutice Bogdana, kao i 23. jun, biće iskorišćeni za redovne medicinske preglede i testove.

Pravi rad počeće 24. juna, za kada je zakazan put u austrijski Štegerbah. U vazdušnoj banji, koja se nalazi između Beča i Graca, ekipa Dejana Stankovića ostaće do 9. jula i odigrati četiri prijateljske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice.

Rivali crveno-belih biće GAK iz Graca, zatim Aris, rumunski Arđeš, dok je protivnik na generalnoj probi Šturm iz Graca.

Veliko je pitanje kada će se novim saigračima pridružiti Aleksandar Dragović, posebno što postoji realna šansa da Austrija obezbedi plasman u osminu finala. Čekaće crveno-beli i pojačanja u Austriji, a poznato je da će uvodni deo priprema propustiti Milan Borjan.

Sjajni čuvar mreže dobio je produženi odmor zbog obaveza u kanadskoj reprezentaciji, za koju je branio u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. Kapiten bi, prema dogovoru sa klupskim čelnicima, trebalo da se pojavi u Štegerbahu 28. juna. Dakle, propustiće jednu prijateljsku utakmicu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.