Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2020, 23:44

Borjan: Idemo dalje, do prvog mesta u grupi

„Nećemo stati na ovome“, poručio golman crveno-belih

Nije imao mnogo posla Milan Borjan večeras, što samo potvrđuje tezu da su crveno-beli odigrali taktički odlično. A ono što je bilo do njega, ponovo je odradio vrhunski.

Mnogo emocija je bilo u Zvezdinom taboru posle pobede u Gentu, čak i najava da tim Dejana Stankovića nije rekao poslednju reč.

„ Još jedna pobeda i nećemo stati na ovome. Sad idemo na prvo mesto u grupi. Pre toga nas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čeka Rad. Svaka čast momcima, kao kapiten ovog tima mnogo sam ponosan na njih, kao i na kompletan klub. Verujem da su i navijači preponosni jer ovo što mi radimo, kakve rezultate postižemo je zaista istorijski uspeh kluba“ rekao je Borjan.

Kapiten je bio optimista i pred meč četvrtog kola Lige Evrope u Belgiji.

„Uvek verujem u ovu ekipu. Mislim da svi moraju da veruju u ovakve momke koji su i danas ostavili srce na terenu. Pokazali su još jednom koiko vole Crvenu zvezdu, navijače i fudbal. Mislim da smo upravo zbog toga danas i ostvarili još jednu pobedu u Evropi. Idemo dalje, naravno da ćemo da napadnemo i prvo mesto u grupi. Daćemo sve od sebe već sledeće nedelje, ali prvo moramo da se koncentrišemo na meč sa Radom u nedelju, pa onda tek za Hofenhajm“, dodao je Borjan.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.