Borba za zlato, Srbija - Francuska

Izvor: RTS, 28.Jun.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za zlato, Srbija - Francuska

Košarkašice Srbije žele da se vrate kući sa najsjannijim odličjem. Na putu ka cilju stoji samo još jedan rival - Francuska. Direktan prenos meča je na našem Prvom programu od 19.
Još samo jedna prepreka je ostala do zlatne evropske medalje. Još samo jedan meč koji donosi odgovor na pitanje ko je najbolji evropski tim. Ženska reprezentacija Srbije potpuno je spremna za borbu za zlato, a na suprotnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << strani terena, nalazi se tim Francuske.  
Iako su samim plasmanom u finale turnira ostvarile ogroman uspeh, izabranice Marine Maljković neće se zadovoljiti postignutim.
Marina Maljković ističe da veoma dobro poznaje Francuskinje, za koje je rekla da nisu nepobedive.
"Znam ih u dušu, ali i oni mene dosta dobro poznaju. Veliki favoriti jesu, s obzirom na kvalitet i snagu, ali ako se mi ujedinimo i odigramo kao protiv Turske, onda možemo svakog da pobedimo, pa i strašne velesile u ženskoj košarci. Bićemo fokusirane i pametne. Želim da odigramo u našem stilu, sa našom 'ludačkom' energijom", objasnila je ona.
Direktan prenos velikog finala iz Budimpešte je u 19 časova na Prvom programu RTS-a. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.