Borba za drugo mesto: Besplatno na Partizan  Radnički

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za drugo mesto: Besplatno na Partizan " Radnički

Ulaz na utakmicu fudbalera Partizana i Radničkog iz Niša u Beogradu biće besplatan, saopštili su crno-beli.

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, ulaz na stadion u Humskoj biće moguć samo uz ulaznice, koje se mogu podići od ponedeljka u Tiketlajnu na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, kao i u utorak od 9 do 18 časova.

Na dan utakmice u sredu, ulaznice se mogu uzeti samo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova. Maksimimalan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broj ulaznica po osobi je četiri, a sezonske ulaznice važe za utakmicu.

Utakmica Partizana i Radničkog iz Niša igra se u sredu od 18 časova, u 25. kolu Superlige. Partizan zaostaje osam bodova za drugoplasiranim Radničkim.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SL - Određene sudije za 25. kolo, Mažićevi pomoćnici u Humskoj, evo ko je glavni arbitar derbija!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019

Ovu sudijsku trojku mnogi vide i kao idealnu za dejenje pravde i na narednom ''večitom derbiju''...Iako se još sabiraju utisci posle 159. večitog derbija, već u sredu nas očekuje sledeće kolo u domaćem šampionatu...U centru pažnje biće utakmica u Humskoj, gde će se sastati Partizan i niški...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.