Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 16:12

Borba za Stenli kup: Tampa može i bez najboljeg napadača, Lučić opet ruši Dalas

Večeras i noćas drugi mečevi druge runde plej-ofa u najjačoj hokejaškoj ligi na svetu

Ko će ove godine da osvoji Stenli kup i možda zbaci Sent Luis sa trona? Zahuktava se plej-of u kanadskim gradovima, Torontu i Edmontonu. Večeras i noćas su na programu druge utakmice osmine finala plej-ofa NHL-a, odnosno četvrtfinala po konferencijama.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tampa Bej i Boston su u prvim mečevima opavdali ulogu favorita >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv Kolumbusa, odnosno Karoline, ali su oba tima teško sitgla do vođstva od 1:0. Ekipa sa Floride je posle produžetka slomila otpor Kolumbusa sa 3:2. U ovom doigravanju Tampa igra bez najboljeg napadača, Kanađanina Stivena Stamkosa. Njegovu ulogu u napadu je preuzeo zemljak Brejdon Paint. On je postigao dva gola, a odlučujući u produžetku.

Kolumbus će i večeras u Torontu da izađe na led bez povređenih napadača Džoša Andersona i Brendona Dubinskog i letonskog golmana Elvisa Merzilinkisa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I Boston, prošlogodišnji finalista plej-ofa, do prve pobede u seriji je stigao posle produđžetka protiv Karoline, a gol odluke delo je Kanađanina Patrisa Bergerona. Bruinsima prija Karolina koji su dobili na poslednjih sedam utakmica, od toga dve posle produžetka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vegas je opravdao ulogu favorita u prvom meču protiv Čikaga, dok je malo iznenađenje napravio Kalgari koji je slavio sa 3:2 protiv Starsa uz dva pogotka Kanađanina Dilona Daba. Boje kanadskog tima brani i Srbin Milan Lučić. On je sa Bostonom osvojio titulu, a osim Bruinsa nosio je i dresove Los Anđeles Kingsa i Edmonton Ojlersa. Lučić je prošlog leta trejdovan u Kalgari Flejmse.

NHL – PLEJ-OF, OSMINA FINALA

ISTOČNA KONFERENCIJA (TORONTO)

Četvrtak

21.00: (1,90) Tampa Bej (3,90) Kolumbus (3,35) /u seriji: 1:0/

Petak

02.00: (2,05) Boston (3,85) Karolina (3,00) /u seriji 1:0/

ZAPADNA KONFERENCIJA (EDMONTON)

Četvrtak

23.00: (1,80) Vegas (3,90) Čikago (3,70) /u seriji: 1:0

Petak

04.30: (2,40) Dalas (3,80) Kalgari (2,40) /u seriji: 0:1/

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.