Borba za MVP ABA lige – Zadru potrebno 12.000 evra da ga zadrži

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 11:24

Borba za MVP ABA lige – Zadru potrebno 12.000 evra da ga zadrži

Košarkaš Zadra Luka Božić najverovatnije će i naredne sezone predvoditi Dalmatince čija uprava čini sve da mu obezbedi bolje uslove.

Navodno, dve strane su vrlo blizu da nastave saradnju što bi bila sjajna vest za klub i za navijače Zadra međutim potrebno je da se poklope još neke "sitnice".

Glavna je da je potrebno da Zadar iznese bolju ponudu od prošlosezonske za najkorisnijeg igrača Regionalnog takmičenja kako bi ga privoleo da ostane. S obzirom na to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je kasa Dalmatinaca ispražnjena, svaki euro preko prošlogodišnjeg iz ugovora sa Božićem je već problem po ovaj klub.

Hrvatski mediji pišu da je u pitanju suma od 12.000 evra - to je povišica koju Zadar planira da iznese pred Božića i time ga ubedi da ostane.

Za tako nešto, potrebni su dodatni sponzori kojih, za sada, nema na vidiku.

"Mora se pronaći i razlika do dvanaest hiljada evra koliko je Zadar spreman da ponudi Božiću. Trener Jusup je javno kazao kako u ovom trenutku blagajna KK Zadar ne može do kraja pokriti gornji iznos, pa je uputio apel ljudima koji vode brigu o logistici, da je potrebno krenuti u potragu za sponzorima. Ko zna, možda već sutra osvane potencijalni sponzor, odnosno, jedan trgovački lanac, kao i jedan proizvođač, nisu imuni na dodatnu pomoć KK Zadar. Njihove reklame već se nalaze pod svodovima dvorane " Krešimir Ćosić", piše Jutarnji list.

Zadrani su računali i na dolazak najboljeg asistenta lige Borne Kapuste međutim on je iz Cibone otišao u Studentski Centar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.