Borba tajlandskog boksa Do pobede

Izvor: BKTV News, 07.Dec.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba tajlandskog boksa "Do pobede"

Praznik borilačkih veština u nedelju u Novom Sadu.

U nedelju od 17 časova, u stonoteniskoj sali Spensa, održaće se 6. međunarodna revija tajlandskog boksa pod nazivom "Do pobede".

U okviru takmičenja čiji je cilj promocija ovog borilačkog sporta održaće se četiri amaterske borbe i tri profesionalna duela u kategorijama K1 i tajlandski boks.

Revija koja je prošle godine naišla na fenomenalan odziv novosadske publike, od velikog je značaja za razvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tajlandskog boksa u Srbiji, a očekivanja organizatora pred početak tradicionalne sportske manifestacije izneo je Bogdan Stojčić, osnivač KTB Viktori.

"Šansu da se predstave publici ove godine će imati perspektivni srpski sportisti kroz borbe sa inostranim rivalima. Uveren sam da će publika imati priliku da uživa u zanimljivim i kvalitetnim borbama, i iz tog razloga pozivam sve ljubitelje borilačkih veština da nedeljno popodne provedu u Spensu", izjavio je Stojičić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.