Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2020, 00:19

Borac ubacio "stotku" FMP-u

Ubedljiva pobeda Čačana...

Košarkaši Borca i FMP–a po drugi put u kratkom vremenskom intervalu izašli su na megdan jedni drugima. Prvi okršaj dva člana ABA lige, u Novoj Varoši, okončan je pobedom tima trenera Vladimira Jovanovića - 84:74. Međutim četa Marka Marinovića se revanširala rivalu na više nego adekvatan način. Tim iz grada na Moravi savladao je FMP, i to u Železniku, a rezultat na kraju meča glasio je 112:83.

Samo u uvodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvartalu susreta domaćin je uspeo da odgovori Borcu na adekvatan način i da taj deo igre završi u svoju korist. Već u drugom delu krenula je košarkaška rapsodija u režiji Čačana. Tim Marka Marinovića ubacio je FMP–u čak 35 poena. Kako se na kraju ispostavilo, razlika napravljena u tom periodu bila je ključna za veliki uspeh Borca.

Najbolji pojedinac u dresu Borca bio je kapiten Čarapić sa 19 poena. Sledili su ga sa dvocifrenim učinkom Tornton sa 14, Kočović i Nerandžić sa po 13, Novaković je ubacio 12, dok je Miletić dodao 11. U poraženom taboru istakao se Đorđević sa 18 poena.

Naredni okršaj četa iz Čačka takođe će odigrati u prestonici, samo što će sledeći protivnik biti crno–bela ekipa Vlade Šćepanovića. Susret Partizana i Borca zakazan je za subotu 12. septembar.

FMP: Nenadić 11, Čović 5, Vasić, Pecarski 16, Radonjić 5, Simović, Pažin 2, Radovanović 5, Lešić 14, Šešljija, Jaramaz 3, Nemanja Popović, Ulubi 4, Nikola Popović, Đorđević 18.

BORAC: Novaković 12, Đoković 5, Miletić 11, Gavrilović 9, Tornton 14, Kočović 13, Nerandžić 13, Karapandžić 3, Džons 6, Todorović 7, Čarapić 19.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.