Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 05:30

Borac posle produžetka trijumfovao u Zagrebu

Košarkaši čačanskog Borca imali su rezultatski uspešno gostovanje u Zagrebu. 
Oni su večeras posle velike borbe i produžetka savladali domaću Cibonu sa 101:97 (86:86 u regularnom toku), a najzaslužniji za takav epilog je Danilo Tasić sa 28 poena. Odličan je bio i Ronaldo Segu sa 25 poena, uz 12 asistencija i šest skokova. Čarapić je upisao 20, a Frenklin 10, uz 11 uhvaćenih lopti.
Ekipu Cibone je predvodio Aleksandar Aranitović sa 26 poena, a 13 poena je upisao Vuković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Zagrepčani su u finišu regučlarnog toka meča bili bliži pobedi, imali su vođstvo od pet poena razlike, ali je Borac tada vezao pet poena, izborio produžetak i u dodatnih pet minuta stigao do preokreta i pobede.
Borac posle 14 odigranih kola ima skor 7-7, a Cibona zaostaje sa dve pobed

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

„Student“ položio ispit, Budućnost vraća MVP-a!

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023

Košarkaši SC Derbija napravili su najveće iznenađenje u 13. kolu AdmiralBet ABA ligi i u crnogorskom okršaju savladali Budućnost u „Morači“ rezultatom 94:82.. Najzaslužniji za veliki trijumf „studenata“ bio je centar Kenan Kamenjaš koji je prvaku Crne Gore ubacio 26 poena i dodao 10...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.