Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac m:tel držao čas

Rukometaši Borac m:tela ostali su vjerni tradiciji pa su se danas družili sa banjalučkim osnovcima a ovaj put su obišli Osnovnu školu Borisav Stanković u Lazarevu.

Prvotimci Goran Daničić, Srđan Mijatović i Duško Hercegovac predvođeni sportskim direktorom i bivšim igračem Borca Mirkom Mikićem održali su rukometni čas u školi koju su svojevremeno pohađali i neke od ranijih uzdanica "crveno-plavih".

Igrači Borac m:tela zasula je "teškom paljba" pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na koja su oni strpljivo i sa osmjehom odgovarali. Osnovce je zanimalo sa koliko godina su krenuli u rukometnu sekciju, zašto baš taj sport, u kojim zemljama su igrali, šta su osvojili... Nakon "učenja" uslijedilo je druženje a djeca su od bh. šampiona dobila ulaznice.

"Mnogo im znači kada dobiju priliku da se druže sa sportistima. U sali ove škole je počeo moj rukometni put ka Borcu", kaže Srđan Mijatović, srednji bek Borac m:tela.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.