Borac ispao iz Premijer lige BiH, navijači besni!

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac ispao iz Premijer lige BiH, navijači besni!

Današnjim mečevima 30. kola završena je fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini. Banjalučki Borac ispao iz elite, navijači skinuli dresove fudbalerima...

Pitanje šampiona rešeno je još ranije, titulu je osvojila ekipa Zrinjskog, pa su najviše pažnje u poslednjem kolu izazvali mečevi u Banjaluci i na Koševu, u kojima se rešavalo pitanje još jednog putnika u niži rang takmičenja.

U konkurenciji za ispadanje su bili banjalučki Borac i sarajevski Olimpik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a posle današnjih rezultata, Banjalučani se ipak sele u drugu ligu.

Oni su na svom terenu danas dočekali ekipu Viteza i remizirali rezultatom 2:2, a imajući u vidu i da je Olimpik kao gost savladao Sarajevo na Koševu sa 3:1, Borac je ostao ''ispod crte''.

Ovakav epilog je izazvao revolt među navijačima Borca, a kako prenose ''Nezavisne'', posle meča je grupa pristalica ovog kluba skinula dresove fudbalerima uz skandiranja: ''Marš iz Borca''.

Osim Borca, iz lige su ispali i Slavija, Travnik, Rudar Prijedor, Drina i Velež, a liga će od sledeće sezone brojati 12 klubova.

Svi rezultati 30. kola Premijer lige BiH:

Borac - Vitez 2:2,

Čelik - Mladost DK 1:0,

Rudar - Velež 4:0,

Sarajevo - Olimpic 1:3,

Slavija - Željezničar 1:1,

Široki Brijeg - Radnik 5:0,

Travnik - Drina 4:2,

Zrinjski - Sloboda 2:1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIMERA: Rajo i Hetafe novi drugoligaši (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Maj.2016

Spuštena je zavesa u španskoj Primeri, a danas smo dobili i poslednja dva putnika u niži rang takmičenja.. . Barselona je šampion Španije. Levente je još ranije “kupio kartu” za drugu ligu, a danas je dobio još dva “kompanjerosa”. Naime, od sledeće sezone u Segundi će igrati Rajo Valjakano...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.