Borac i dalje visi – igraće se majstorica

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 22:16

Borac i dalje "visi" – igraće se "majstorica"

Košarkaši Heliosa savladali su Borac rezultatom 107:101. u drugom meču baraža za ABA ligu.

Slovenački tim je tako izjednačio u seriji na 1:1, te će pitanje učesnika u elitnom takmičenju dobiti odgovor nakon "majstorice".

Srpskom predstavniku nije bila dovoljna ni sjajna partija najboljeg strelca regularnog dela ABA lige Hantera Hejla koji je meč završio sa 36 poena i četiri asistencije.

Đorđe Gagić je dodao 25 poena uz devet skokova, a dvocifreni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su bili Aleksa Novaković sa 13, odnosno Sava Lešić sa 10 poena,

U pobedničkom timu je najbolji bio Blaž Mahkovic sa 31 poenom i po četiri skoka i asistencije. Pratio ga je Lovro Buljević sa 19 poena i četiri skoka.

Gledali smo veoma neizvesnu utakmicu tokom koje je prednost jedne od ekipa najviše bila sedam poena. Zapravo, oba tima su imala tu prednost sa tom razlikom što su Čačani toliko bili u prednosti sredinom druge četvrtine, a domaćin onda kada je bilo najvažnije – na kraju.

Poslednji susret je na programu drugog maja od 18 časova u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.