Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Feb.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac bolji od Metalurga

09.02.2015.fkborac.com
U trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Ohridu Borac je sa 2:1 savladao ekipu Metalurga. Kontrolni meč protiv petoplasiranog tima Makedonskog terena je odigran na Gradskom stadionu. Teren sa prirodnom travom je bio veoma raskvašen i težak za igru, ali to nije sprečilo igrače oba tima da po hladnom vremenu odigraju korektnu i borbenu utakmicu.
Trener Bogić Bogićević u današnjoj utakmici nije računao na lakše povređene Krunića, Zoćevića, Tawiaha, Ožegovića i Josovića, dok je golman Petrić odmarao. To nije odrazilo na igru našeg tima. Borac je sjajno počeo meč i već u 6.minutu stigao do prednosti. Gojković je odlično centrirao sa leve strane, a Đerić nebeski skočio i lepim udarcem glavom matirao golmana Dimovskog za 1:0. Osam minuta kasnije Zec je sjajanim udarcem sa 20 metara duplirao prednost našeg tima. Nakon vođstva našeg tima prete i Makedonci, ali je Naumovski neprecizan. Do kraja prvog poluvremena Borac je mogao do ubedljivije prednosti, ali Mašović ne koristi dobru akciju Boranijaševića i Zeca.
U nastavku utakmice na terenu je nova postava Borca. Nešović propušta dobru priliku posle proigravanja Živkovića, a u 70.minutu Metalurg stiže do gola. Angelov je šutirao sa 20 metara, lopta zakačinje Đokovića i vara Drobnjaka odsedajući u mreži za konačnih 2:1. U 82.minutu sjajne dve prilike za Borac. Najpre Pantović šutira nakon centaršuta Živkovića, golman Dimovski odbija loptu, a Stojanović je šalje pored gola. Poslednju izglednu priliku na utakmici beležimo u 87.minutu kada iskusni Radosavljević dobro šutira sa 20 metara, a Dimovski je i ovog puta bio na mestu.
Borac je danas igrao u sastavu Bajić, Boranijašević, Obradović, Maslać, Gojković, Jovančić, Jevtović, Zec Milojević, Mašović i Đerić. Igrali su još Drobnjak, Nešović, Živković, Radosavljević, Mutavdžić, Miletić, Pantović, Lazović, Stojanović i Đoković. 
Zanimljivo je napomenuti da se svojim saigračima danas u Ohridu priključio Mario Božić, sakojim će naša ekipa imati mavenarski red za svaki respekt u superligi.
Oba trenera su izuzetno bila zadovoljna današnjom proverom, pa je dogovorena još jedna kontrolna utakmica ova dva rivala koja će se na ohridu odigrati u subotu 14.februara.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Spartak-Javor 4-1

Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Feb.2015

09.02.2015.fkspartak.com. Ohrid, Strelci: Ivanović u 14. i 19., Torbica 48. i Maksimović (iz penala) u 81. minutu za Spartak Dukić autogol u 21. minutu za Javor. Spartak: Mirković, Dukić, Antonić, Jočić, Milošević, Balabanović (Georgijević), Maksimović, Plavšić, Torbica, Ivanović i Milić.. Javor: Đogatović,...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.