Borac bez predsednika!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac bez predsednika!

Izdržao je godinu dana, ali više nije mogao. Radmilo Mišović je podneo ostavku na mesto predsednika čačanskog Borca zbog, kako je naveo, nagomilanih problema u funkcionisanju kluba koje ne može sam da reši.
U otvorenom pismu Skupštini kluba Mišović (67) je istakao da je u proteklih godinu dana pokušao da obezbedi normalno funkcionisanje kluba što je podrazumevalo obezbeđivanje uslova za rad u hali za sve selekcije, učešće u svim takmičenjima, i završetak radova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << započetih na rekonstrukciji hale.
„U svim segmentima rada sam imao probleme o kojima sam upoznavao Upravni odbor kluba na sednicama, ali nisam uspevao da rešim nastale probleme koji su se svaki dan nagomilavali, naveo je Mišović u pismu Skupštini Borca.
Mišović je na funkciju predsednika KK Borac izabran pre godinu dana. Krajem avgusta prošle godine upozorio je da klub ima velike finansijske probleme koji mogu dovesti do gašenja tog kluba koji je osnovan 1945. godine.
Mišović je bivši košarkaš Borca, za koga Čačani kažu da je legenda košarke u tom gradu. Od 1966. do 1978. godine odigrao je za taj klub skoro hiljadu utakmica i postigao 7.456 poena. Bio je prvi košrkaš iz Čačka koji je pozvan u državnu reprezentaciju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.