Borac bez Lešinara do kraja sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac bez Lešinara do kraja sezone

Posle prekida revanš susreta polufinala Kupa BiH između Borca i Željezničara u 66. minutu pri rezultatu 0:1 brzo su reagovali takmičarski i disciplinski organi Fudbalskog saveza BiH koji su juče izrekli kazne Banjalučanima zbog toga što su huligani kamenom u glavu pogodili pomoćnog sudiju Nikicu Tomasa iz Drinovaca.
Takmičarski organi FS BiH registrovali su utakmicu službenim rezultatom 3:0 u korist gostiju čime je Željezničar i zvanično postao finalista masovnijeg takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pa će u dueli sa Širokim Brijegom 25. aprila i 16. maja braniti pehar osvojen prošle godine, dok su „crveno-plavi” administrativnim putem zaustavljeni na evropskom putu čemu su kumovali i neodgovorni pojedinci sa istočne tribine.
S obzirom da je i jesenji susret za bodove u Banjaluci istih rivala prekinut u 33. minutu pri rezultatu 0:1 za goste i da je tada Borac kažnjen sa 10.000 maraka i tri utakmica igranja pred praznim tribinama, to je bila otežavajuća okolnost prilikom zasedanja disciplinskih organa povodom novog prekida u Banjaluci. Disciplinci FS BiH su sada kaznili Borac istom novčanom kaznom i sa duplo većom suspenzijom za navijače – šest utakmica bez gledalaca.
To faktički znači da u poslednjih 11 utakmica Banjalučani neće imati podršku sa tribina jer će šest domaćih mečeva protiv Travnika, Olimpika, Zvijezde, Čelika, GOŠK-a i Slavije igrati u sablasnom ambijentu. Kao što je poznato Komitet za normalizaciju FS BiH još uvek nije ukinuo odluku o dolasku gostujućih navijača na utakmicama prvenstva i Kupa BiH, što znači da je za najvatrenije simpatizere aktuelnog šampiona Premijer lige BiH „Lešinare” sezona završena već sada, dva meseca pre zvaničnog kraja sezone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Borac bez Lešinara do kraja sezone

Izvor: Utakmica.rs, 05.Apr.2012

Posle prekida revanš susreta polufinala Kupa BiH između Borca i Željezničara u 66. minutu pri rezultatu 0:1 brzo su reagovali takmičarski i disciplinski organi Fudbalskog saveza BiH koji su juče izrekli kazne Banjalučanima zbog toga što su huligani...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.