Borac - Partizan 3:3 u Čačku, odluka u Kruševcu!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac - Partizan 3:3 u Čačku, odluka u Kruševcu!

Goleada kraj Morave dobila je epilog pod Bagdalom, gde je Kruševac izgubio i poštedeo ekipu Borca za gol primljen u 79. minutu sa igračem više na terenu. Pogledajte.

Foto: MN Press

Fudbaleri Borca igrali su u Čačku za opstanak protiv šampiona, Partizana i izborili ga – u Kruševcu!

Posle burnog remija 3:3 kraj Morave, tokom kojeg je Partizan dva puta vodio i na kraju izbegao poraz sa bele >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tačke u trenutku kada je imao igrača manje, Čačani su opstali u superligaškom društvu pre svega zahvaljujući porazu Napretka kod kuće od Rada.

Da su "čarapani" pobedili, ova dva rezultata poslala bi ekipu Borca u baraž za opstanak...

U poslednjem, 30. kolu: Borac – Partizan 3:3 (1:2).

Crno-beli, koji su u Čačku po teškom terenu za igru, nastupili i prilično šarenom sastavu u odnosu na onaj koji je poražen u sredu u finalu Kupa Srbije, primili su isti broj golova kao u prethodnih devet mečeva pod vođstvom Zorana Milinkovića, ali su u 79. minutu izbegli tek drugi poraz ove sezone u ligi, posle faula Marija Maslaća nad Nemanjom Petrovićem i rutinskog pogotka Petra Grbića sa bele tačke.

Partizan je još ranije obezbedio titulu šampiona, 26. u klupskoj istoriji, a sezonu je završio sa 71 bodom, dok je Borac letnju pauzu dočekao na 13. mestu sa 33 boda.

Crno-beli stigli su do titule uz samo jedan poraz, zabeležen 26. oktobra 2014. godine na gostovanju u Jagodini (1:0).

Partizan je na današnjem meču poveo u 15. minutu, a dobru akciju crno-belih završio je Predrag Luka. Posle dobrog centaršuta sa desne strane šutirao je Nikola Ninković, njegov šut je odbranio golman Borca, ali je na odbijenu loptu natrčao Luka i sa nekoliko metara sproveo je u gol.

Deset minuta kasnije Borac je izjednačio. Ognjen Ožegović je izbio sam pred Živka Živkovića i bez većih problema poravnao rezultat. Međutim, samo minut kasnije Partizan je ponovo poveo, pošto je grešku domaćih igrača iskoristio Nenad Marinković i lobovao golmana Borca Vladimira Bajića.

Na samom početku drugog dela igre Borac je ponovo stigao do nerešenog rezulatata, a strelac u 49. minutu bio je Đuro Zec, posle udarca opasnog Ožegovića, koji je Živković uspeo samo da odbije na peterac, a odatle Zecu nije bilo teško da ne pogodi nebranjenu mrežu.

U 56. minutu Borac je stigao do preokreta, pošto je mrežu Partizana zatresao Miljan Mutavdžić. Posle akcije Stefana Živkovića po levoj strani, usledio je centaršut, loptu je prvo zakačio Mario Maslać, da bi na nju potom natrčao Mutavdžić i poslao je u gol.

BORAC: Bajić – Boranijašević, Maslać, Gojković, Živković – Jovančić, Mutavdžić, Krunić, Jevtović – Zec - Ožegović.

PARTIZAN: Ž. Živković – Vulićević, Balažic, Ćirković, Petrović – Lukić, Marković – Grbić, Ninković, Luka - Marinković.

Crno-beli ostali su sa desetoricom u 67. minutu, kada je kapiten Ninković presekao kontru "zebri" na sredini terena i naterao Maja Vujovića da mu pokaže drugi žuti, odnosno crveni karton. Međutim, igrač više i gol više nisu značili i rutinski finiš ekipe Bogića Bogićevića, koja je samo jednom u prethodnih 29 mečeva uspela da pobedi "Parni valjak".

Šampion Srbije je do boda u Čačku stigao u 79. minutu. Maslać je u kaznenom prostoru oborio Nemanju Petrovića, a siguran izvođač jedanaesterca bio je Petar Grbić, posle čega je bilo uzbuđenja, ali ne i sedmog gola.



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizan podbacio u Čačku: Borac ostao u Superligi, crno-beli vodili na poluvremenu, a na kraju ih Grbić spasio poraza (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2015

Partizan je vodio dva puta. Kao što je i najavio pre utakmice u Čačku, trener Partizana Zoran Milinković na teren stadiona kraj Morave poslao je kombinovani sastav, a šansu su dobili igrači koji su ove sezone uglavnom dobijali šansu sa klupe ili je nisu ni dobijali..Borac iz Čačka igraće i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.