Bora Stanković: Smučilo mi se...

Izvor: RTS, 28.Nov.2013, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Stanković: Smučilo mi se...

"Ne idem na utakmice, smučili su mi se izgredi, publika, rukovodioci pojedinih klubova i polemike preko medija", rekao je proslavljeni Bora Stanković gostujući na RTS-u.

Gostujući na RTS-u, na pitanje da li prati Crvenu zvezdu i Partizan, proslavljeni Bora Stanković, generalni sekretar FIBE od 1976. do 2002. godine, kaže da mu se smučila čitava sportska situacija u Srbiji.

Ovde možete pogledati/preuzeti emisiju Oko

"Slabo pratim, ne idem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na utakmice, smučili su mi se izgredi, publika, rukovodioci pojedinih klubova i polemike preko medija", rekao je Stanković.

"Ovo što doživljavamo na našim utakmicama, pa i na košarkaškim, su zlo koje će uništiti čitav sport.  Tu smo krivi svi, svi koji rade u sportu, svi koji stvaraju od Crvene zvezde i Partizana nekakve državne projekte, kao da se Crvena zvezda i Partizan jedini bave sportom, igraju i organizuju sport, i kao da jedino oni žele sportu dobro. To važi za sve sportove, i to je, po mom mišljenju, čvor čitavog sporta u ovom trenutku", istakao je Bora Stanković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bora Stanković: "Smučilo mi se... "

Izvor: RTS, 29.Nov.2013, 20:59

"Ne idem na utakmice, smučili su mi se izgredi, publika, rukovodioci pojedinih klubova i polemike preko medija", rekao je proslavljeni Bora Stanković gostujući na RTS-u...Gostujući na RTS-u, na pitanje da li prati Crvenu zvezdu i Partizan, proslavljeni Bora Stanković, generalni sekretar FIBE od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.