Bonuči: U Milanu to nisam bio pravi ja

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonuči: U Milanu to nisam bio pravi ja

Italijanski defanzivac Leonardo Bonuči pričao je o Kšištofu Pjonteku, Gonsalu Iguainu i svojoj "epizodi" u Milanu.

Bonuči je pričao o svom iskustvu u Milanu, u kojem se kratko zadržao pre nego što se vratio u velikog rivala Juventus.

"Sazreo sam, sada donosim racionalnije odluke. U životu često prolazite kroz iskustva koja vam pomognu da sazrite. Danas mogu da kažem da sam bolji čovek nego što sam bio u prošlosti. Bonuči iz Milana nije bio pravi Bonuči", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Bonuči za Skaj sport Italija.

On je prokomentarisao i najnovije transfere u svetu evropskog fudbala, u kojem je Kšištof Pjontek prešao u Milan, a Gonsalo Iguain u londonski Čelsi.

"Želim Pjonteku i Milanu svu sreću. Iguain mi je prijatelj i nedavno smo otišli na večeru. Izgleda mi veoma dobro i nadam se da će ponovo biti sjajan igrač kao što znam da jeste", kazao je Bonuči.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"U Milanu to nisam bio pravi ja"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019

Italijanski defanzivac Leonardo Bonući pričao je o Kšištofu Pjonteku, Gonsalu Iguainu i svojoj "epizodi" u Milanu...Bonući je pričao o svom iskustvu u Milanu, u kojem se kratko zadržao pre nego što se vratio u velikog rivala Juventus...- Sazreo sam, sada donosim racionalnije odluke. U životu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.