Bonuči: Juventus je uradio sve

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 23:25

Bonuči: Juventus je uradio sve

Leandro Bonuči, defanzivni fudbaler Juventusa, rekao je da je njegov tim uradio sve što je mogao, ali ipak ispao.

Bonuči smatra da je Juventus odigrao dobro, napravio preokret i pobedio Lion, a da je ispao zbog loše igre u prvom meču u Francuskoj.

Tamo je bilo 1:0 za Lion, a sada su golovima Kristijana Ronalda pobedili sa 2:1.

"Ovo je razočarenje. Znali smo da nas Lion neće napasti i da će 10 igrača stajati iza lopte, kreirali smo mnogo šansi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali u fudbalu to nekada nije dovoljno. Šteta. Morali smo da odigramo bolje u Francuskoj, a Lion je posle 120 minuta bio bolji. Odlučili su milimetri, ali tako je to na ovom nivou", kaže Bonuči.

Kada je upitan da oceni utakmicu, ali i sezonu.

"Uradili smo sve što smo mogli. Igrali smo od jula do avgusta, osvojili titulu i nekako smo bili svesni da može ovo da nam se dogodi u Ligi šampiona", rekao je Leandro Bonuči.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.