Bono poklonio pobedu Realu, očajna reakcija golmana Sevilje rešila derbi na Sančez Pishuanu (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 19:20

Bono poklonio pobedu Realu, očajna reakcija golmana Sevilje rešila derbi na "Sančez Pishuanu" (video)

Kraljevski klub prekinuo seriju od tri meča bez trijumfa.

Fudbaleri Real Madrida prekinuli su seriju od tri meča bez pobede u španskoj Primeri pobedom na gostovanju Sevilji 1:0 u derbiju 12. kola.

Meč je odlučila očajna reakcija golmana Sevilje Bona, koji je u 55. minutu očajno reagovao na prizeman centaršut Mendija.

Neuspeo pokušaj Žuniora Vinisijusa da dođe do lopte kao da je zbunio marokanskog golmana koji je reagovao poput početnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poslavši loptu u sopstvenu mrežu.

Trener Reala Zinedin Zidan rešio je šansu u napadu osim Karima Benzeme pruži Vinisijusu i Rodrigu.

Sevilja je uglavnom bila ta koja je držala loptu, ali je Real bio nešto konkretniji.

Prvu ozbiljniju priliku imao je Toni Kros čiji je udarac u 21. minutu završio pored gola.

U finišu poluvremena Bono je maestralno zaustavio pokušaj Benzeme, a na prvi ozbiljniji pokušaj Sevilje čekalo se sve do 52. minuta kada je Luk De Jong slabo šutirao iz izgledne pozicije.

Đulen Lopetegi je trostrukom izmenom u 64. minutu pokušao da razmrda ekipu, a među fudbalerima koji su ušli bio je i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj.

Upravo je Gudelj u 75. minutu sjajno pokušao iz slobodnog udarca, ali je lopta prohujala pored stative, a poslednju šansu za izjednačenje propustio je Lukas Okampos desetak minuta kasnije.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real u Sevilji prekinuo niz loših rezultata, pobeda Atletika

Izvor: RTS, 05.Dec.2020

Fudbaleri madridskog Reala savladali su ekipu Sevilje u gostima sa 1:0 u derbiju 12. kola La Lige. . Real je na teškom gostovanju u Sevilji uspeo da ostvari pobedu i tako prekine niz od pet utakmica bez pobede u svim takmičenjima...Izabranici Zinedina Zidana ponovo su odigrali...

Nastavak na RTS...

Vinisijus razrešio sve dileme, koliko je "kriv" za gol protiv Sevilje

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020

Brazilac ubeđen da najveće zasluge pripadaju njemu...Mladi napadač Real Madrida Žunior Vinisijus, iako se zvanično nije upisao u strelce u pobedi protiv Sevilje, smatra da je itekako zaslužan što se Bono spetljao...Real je do pobede na "Sančez Pishuanu" stigao zahvaljujući početničkoj reakciji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.